Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME DEPUTETË TË PARLAMENTIT EVROPIAN 27-02-2018

27.02.2018, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME DEPUTETË TË PARLAMENTIT EVROPIAN

Avokati i popullit z.Ixhet Memeti realizoi takim me eurodeputetët  z. Eduard Kukan,  z. Knut Flekenshtajn dhe z. Ivo Vajgëll, në të cilin u bisedua për situatat me liritë dhe të drejtat e njeriut në Republikën e Maqedonisë, për sfidat me të cilat po ballafaqohet institucioni i Avokatit të popullit, dhe në veçanti për komunikimin dhe bashkëpunimin që Institucioni ka me Qeverinë dhe faktorët e tjerë të pushtetit ekzekutiv në vend.

Në takim eurodeputetët u njoftuan me aktivitetet aktuale që i realizon institucioni i Avokatit të popullit, si dhe me shkallën e progresit lidhur me prioritetet e reformave që i përkasin institucionit.

Biseda nëmes avokatit të popullit, z.Memeti dhe bashkëbiseduesit u zhvillua me qëllim që të sigurohet funksionimi i pavarur dhe mbështetja e vazhdueshme e institucionit, veçanërisht me ndryshimet e parashikuara në Ligjin e ri për Avokatin e popullit dhe detyrimet që rrjedhin nga i njëjti.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise