Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË FRANCËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z.KRISTIJAN TIMONIE 08-11-2017

08.11.2017, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË FRANCËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z.KRISTIJAN TIMONIE

Avokati i popullit z.Ixhet Memeti realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Francës në Republikën e Maqedonisë, z. Kristijan Timonie. Në takim, ambasadori u njoftua me punën e institucionit dhe me sfidat aktuale me të cilat ballafaqohet, sidomos me situatën me zbatimin e rekomandimeve të avokatit të popullit të përfshira në Raportin vjetor për nivelin e sigurimit, respektimit, avansimit dhe mbrojtjes së lirive dhe të drejtave të njeriut, zgjedhjet lokale dhe punën vijuese.
Ambasadori shprehu gatishmëri për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet Ambasadës së Republikës së Francës dhe Avokatit të popullit, veçanërisht në fushën e mbrojtjes së të drejtave nga lëmia e shëndetësisë, bashkëpunimit me Kuvendin, si dhe mbrojtja dhe avancimi i të drejtave të Shoqatës-LGBT në Maqedoni.

Të dy bashkëbiseduesit ranë dakord se me rëndësi të madhe është të sigurohet përkrahje e fuqishme dhe e vazhdueshme e Avokatit të popullit në periudhën e ardhshme, e cila është veçanërisht e rëndësishme për përparimin e vendit në rrugën drejt Bashkimit Evropian.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 12
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise