Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME PËRFAQËSUESIN E UNICEF-IT NË MAQEDONI, Z. BENXHAMIN PERKS 12-07-2017

12.07.2017, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME PËRFAQËSUESIN E UNICEF-IT NË MAQEDONI, Z. BENXHAMIN PERKS

Avokati i popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësuesin e ri të UNICEF-it në Republikën e Maqedonisë, z. Benxhamin Perks. Në takim z. Perks u njoftua me punën e institucionit, me zhvillimet e fundit në vend, ndërsa në fokusin e bisedës ishin të drejtat dhe liritë e njeriut.

Avokati i popullit, z.Memeti foli për historinë e institucionit, mënyrën në të cilën punohet, ndërsa vëmendje të veçantë i kushtoi mbrojtjes së të drejtave të fëmijëve, sidomos të atyre që i përkasin kategorive vulnerabile, fëmijë në rrugë, fëmijë të paevidentuar, fëmijët me nevoja të veçanta etj. U bë fjalë edhe për qëndrimin e institucioneve ndaj këtyre fëmijëve dhe nevojën për mbrojtjen e tyre në mënyrë proaktive dhe më efektive.

Të dy bashkëbiseduesit u dakorduan se me rëndësi të veçantë është të vazhdojnë veprimet e përbashkëta të UNICEF-it dhe Avokatit të popullit në këtë fushë, sidomos pasiqë UNICEF-i tashmë vite me rradhë mbështet institucionin e Avokatit të popullit në shumë aspekte.

Z. Perks theksoi se UNICEF-i edhe mëtej do të vazhdojë të jetë aleat i institucionit i cili është mjet kyç për sigurimin e mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të fëmijëve.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 9
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise