Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME EKSPERTI EVROPIAN PËR PRIORITETET E REFORMAVE Z. RAJNHARD PRIBE 18-07-2017

18.07.2017, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME EKSPERTI EVROPIAN PËR PRIORITETET E REFORMAVE Z. RAJNHARD PRIBE

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ekspertin Evropian për Prioritetet e Reformave z. Rajnhard Pribe dhe delegacionin e Ekspertëve me Përvojë për çështje sistemore të Komisionit Evropian. Në takim z. Pribe u njoftua me sfidat aktuale me të cilat ballafaqohet Institucioni Avokat i Popullit, si dhe me shkallën e progresit të arritur lidhur me prioritetet e reformave të cilat kanë të bëjnë me Institucionin dhe që janë pjesë e Rekomandimeve të Grupit të Ekspertëve me Përvojë për çështje sistemore për Sundimin e së drejtët në lidhje me ndjekjen e komunikimeve të publikuara në verën e vitit 2015.

Biseda e dy bashkëbiseduesve u realizua me qëllim të sigurimit të funksionimit të pavarur dhe mbështetjes së vazhdueshme të Institucionit, veçanërisht sa u përket ndryshimeve të parashikuara në Ligjin e ri për Avokatin e Popullit dhe obligimet që burojnë nga i njëjti.  


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 9
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise