Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË BULLGARISË E.T. IVAN VELIKOV PETKOV 01-06-2017

01.06.2017, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË BULLGARISË E.T. IVAN VELIKOV PETKOV

Avokati i popullit z.Ixhet Memeti realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Maqedonisë, E.T. Ivan Velikov Petkov. Në takim ambasadori u njoftua me punën dhe kompetencat e institucionit, si dhe me sfidat aktuale me të cilat po ballafaqohet ai.

Avokati i popullit, z.Memeti e informoi ambasadorin për kompetencat e institucionit të Avokatit të Popullit, sidomos për kompetencat e reja të cilat i fitoi me ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Avokatin e Popullit prej muajit shtator të vitit 2016, si dhe për mënyrën e evidentimit të ankesave të qytetarëve të cilët i drejtohen institucionit.

Të dy bashkëbiseduesit u pajtuan se është me rëndësi të veçantë të sigurohet mbështetje e vazhdueshme dhe e fortë e institucionit, ndërkaq gjithashtu e potencuan edhe rëndësinë për bashkëpunim rajonal për mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut, sidomos për mbrojtjen e të drejtave të pakicave në Republikën e Maqedonisë.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise