Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË FRANCËS TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË Z. KRISTIJAN TIMONIE 07-11-2016

07.11.2016, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË FRANCËS TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË Z. KRISTIJAN TIMONIE

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Francës në Republikën e Maqedonisë, z. Kristijan Timonie. Në këtë takim Ambasadori u njoh me punën e Institucionit që nga formimi i tij e deri më sot, si dhe me sfidat aktuale me të cilat përballet, veçanërisht pas miratimit të ndryshimeve të Ligjit për Avokatin e Popullit
.
Ambasadori shprehi gatishmëri për thellimin e bashkëpunimit midis Ambasadës së Republikës së Francës dhe Avokatit të Popullit, veçanërisht në fushën e mbrojtjes së mjedisit jetësor sepse e drejta për t’u jetuar në mjedis të shëndosh është njëra nga të drejtat më të rëndësishme të të drejtave dhe lirive të njeriut.

Dy bashkëbiseduesit ranë dakord se është me rëndësi të jashtëzakonshme të sigurohet mbështetje e vazhdueshme dhe e fuqishme e Institucionit, duke e pasur parasysh Ligjin e ri për Avokatin e Popullit dhe obligimet të cilat burojnë nga i njëjti.  


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 2
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise