Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

06-10-2016

06.10.2016, Shkup

KONFERENCË ME TEMË: “MBROJTJA DHE MBËSHTETJA E GRAVE-VIKTIMA TË DHUNËS MBI BAZË GJINORE” NË TË CILËN MORI PJESË PËRFAQËSUES I AVOKATIT TË POPULLIT

“Mbrojtja dhe mbështetja e grave-viktima të dhunës mbi bazë gjinore” ishte tema e Konferencës nacionale në të cilën mori pjesë përfaqësues i Avokatit të Popullit nga Seksioni për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me aftësi të kufizuar.

Në fjalën e vet, përfaqësuesi i Avokatit të Popullit theksin e vuri mbi temën: “Dhuna në familje dhe ndikimi i saj mbi fëmijët”, si dhe i prezantoi gjendjet e konstatuara në raportet e disa viteve të Avokatit të Popullit në këtë fushë.

Në këtë Konferencë, gjithashtu, përfaqësuesit e institucioneve të ndryshme, të cilët punojnë në fushën e dhunës në familje i shkëmbyen përvojat e punës së tyre, si dhe u miratuan edhe konkluzione dhe rekomandime për mbrojtjen dhe mbështetjen më efektive të grave – viktima të dhunës në familje.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 4
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise