Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

13-10-2016

13.10.2016, Shkup

PËRFAQËSUES I AVOKATIT TË POPULLIT MORI PJESË NË PROJEKTIN “INTEGRIMI LOKAL I REFUGJATËVE, PERSONAVE TË ZHVENDOSUR BRENDA VENDIT DHE PAKICAVE”

Në organizim të Qendrës Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar (QMBN), Forumit Arsimor të Romëve dhe Konzorciumit EPTISA, ndërkaq në kuadër të Projektit: “Integrimi lokal i refugjatëve, personave të zhvendosur brenda vendit dhe pakicave”, u mbajtën disa sesione në të cilat mori pjesë edhe përfaqësuesi i Zyrës së Avokatit të Popullit nga Seksioni për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me aftësi të kufizuar.

Në këtë sesion, theksi u vu mbi Informatën e veçantë të Avokatit të Popullit për gjendjen me “Fëmijët në rrugë” në lidhje me hulumtimin e realizuar në vitin 2015 në të gjitha qendrat ditore në vend në të cilat përkujdesen fëmijët në rrugë.

Qëllimi i këtij Projekti është të përmirësohen kapacitetet e administratës për përforcimin dhe mbështetjen e proceseve të integrimit lokal dhe përfshirjen e romëve, romëve refugjatë dhe personave të zhvendosur brenda vendit.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise