Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E DELEGACIONIT TË BASHKIMIT EVROPIAN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z. SAMUEL ZHBOGAR 21-09-2016

21.09.2016, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E DELEGACIONIT TË BASHKIMIT EVROPIAN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z. SAMUEL ZHBOGAR

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Ambasadorin e Delegacionit të BE në Republikën e Maqedonisë, z. Samuel Zhbogar. Në këtë takim Ambasadori u njoh me punën e Institucionit, si dhe me sfidat aktuale me të cilat ballafaqohet.

Ambasadori e theksoi mbështetjen të cilën Delegacioni i BE ia ofron vendit, si dhe Institucionit Avokat i Popullit si mekanizëm kryesor për sigurimin e mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut.

Dy bashkëbiseduesit ranë dakord se me rëndësi të jashtëzakonshme është të sigurohet mbështetje e vazhdueshme dhe e fuqishme për Institucionin, duke e marrë parasysh Ligjin e ri për Avokatin e Popullit dhe obligimet të cilat burojnë nga i njëjti.  


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise