Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, U TAKUA ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SH.T. FATOS REKA 12-05-2016

12.05.2016, Shkup

AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, U TAKUA ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SH.T. FATOS REKA

Në kuadër të aktiviteteve të tij, Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Maqedonisë Sh. T. Fatos Reka.

Në këtë takim, Ambasadori u njoftua me mandatin e Avokatit të Popullit, si dhe me sfidat aktuale me të cilat përballet Institucioni. Në mënyrë të veçantë u theksua rëndësia e promovimit dhe mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut dhe të drejtave të personave të privuar nga liria.

Avokati i Popullit e informoi Ambasadorin z. Reka edhe me aktivitetet e bashkëpunimit rajonal të Ombudsmanëve, në kontekst të parandalimit dhe mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut.

Dy bashkëbiseduesit ranë dakord se me rëndësi të jashtëzakonshme është të sigurohet mbështetje e vazhdueshme e Institucionit, duke e pasur parasysh rolin e Ombudsmanit për mbrojtjen e të drejtave të qytetarëve.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 187
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise