Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLIT, ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA MORI PJESË NË PROMOVIMIN E PËRKTHIMIT TË DORACAKUT PËR LEGJISLACIONIN EVROPIAN PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE 06-05-2016

06.05.2016, Shkup

ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLIT, ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA MORI PJESË NË PROMOVIMIN E PËRKTHIMIT TË DORACAKUT PËR LEGJISLACIONIN EVROPIAN PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE

“Mbrojtja e të dhënave personale është temë të cilën e hasim përditë. Kujdesi për respektimin e privatësisë së individit është pjesë e rëndësishme e dinjitetit të njeriut, por gjithashtu është edhe virtyt i shoqërisë në të cilën zhvillohet demokracia dhe parimi i sundimit të së drejtës. Së këtejmi, me rëndësi kyç për mbrojtjen e kësaj të drejte themelore të qytetarit është të kuptuarit e instrumenteve dhe rregullave ligjore të legjislacionit nacional dhe evropian, përfshirë edhe praktikën gjyqësore lidhur me këtë çështje”.

Këtë, mes tjerash, e tha Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj.Vaska Bajramovska Mustafa në promovimin e përkthimit në gjuhën maqedonase të publikimit “Doracak për legjislacionin evropian për mbrojtjen e të dhënave”, i cili u mbajt në Hotel “Arka” në Shkup.

Promovimi u realizua nga Fondacioni Gjerman për Bashkëpunim Ndërkombëtar, Akademia e Gjyqtarëve dhe Prokurorëve Publikë, Avokati i Popullit, Dhoma e Avokatisë dhe Byroja për Përfaqësimin e Republikës së Maqedonisë para Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise