Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË SPANJËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË E.T. RAMON ABAROA KARANZA 25-01-2016

25.01.2016, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË SPANJËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË E.T. RAMON ABAROA KARANZA

Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me ambasadorin e Mbretërisë së Spanjës në Republikën e Maqedonisë, z.Ramon Abaroa Karanza në të cilin takim u diskutua për situatën e migrantëve dhe refugjatëve në vend dhe rolin e Ombudsmanit në mbrojtjen e të drejtave të njeriut të personave të cilët tranzitojnë përmes vendit.

Në takim, Avokati i Popullit z.Memeti informoi ambasadorin z.Karanza për aktivitetet dhe masat që ndërmori institucioni për mbrojtjen e të drejtave të personave të cilët tranzitojnë nëpër territorin e Republikës së Maqedonisë, njëherazi e njoftoi edhe me aktivitetet e ardhshme të institucionit për monitorimin e situatës dhe mbrojtjen e të drejtave të këtyre personave, në gjetjen e zgjidhjeve për trajtim human të migrantëve në bashkëpunim me Institucionet e Ombudsmanëve të rajonit dhe Evropës.

Ambasadori z.Karanza informoi z.Memeti se në mënyrë të rregullt përcjell punën e institucionit të Avokatit të Popullit për çka shprehu përkrahjen e tij, duke pasur parasysh eksperiencën e Mbretërisës së  Spanjës në përballjen me proceset migruese.  


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise