Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME AMBASADOREN E REPUBLIKËS SË FRANCËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ZNJ. LORENS OER 05-01-2016

05.01.2016, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME AMBASADOREN E REPUBLIKËS SË FRANCËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ZNJ. LORENS OER

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadoren e Republikës së Francës në Republikën e Maqedonisë, znj. Lorens Oer. Në këtë takim, Ambasadorja u informua me punën e Institucionit gjatë vitit të kaluar, si dhe me sfidat aktuale me të cilat ballafaqohet.

Në takim u diskutua edhe për përforcimin e bashkëpunimit bilateral ndërmjet Francës dhe Maqedonisë dhe veçanërisht në planin e Frankofonisë.

Dy bashkëbiseduesit ranë dakord se është me rëndësi të jashtëzakonshme të sigurohet mbështetje e vazhdueshme dhe e fuqishme e Institucionit, duke e marrë parasysh rolin e Ombudsmanit për mbrojtjen e të drejtave të qytetarëve. Në takim, bashkëbiseduesit u morën vesh për veprim të përbashkët në më shumë sfera, veçanërisht sa i përket zhvillimit të projekteve dhe aktiviteteve ndërmjet Institucionit Avokat i Popullit dhe sektorit joqeveritar.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 9
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise