Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME AMBASADOREN E REPUBLIKËS SË AUSTRISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ZNJ. RENATE KOBLER 26-11-2015

26.11.2015, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME AMBASADOREN E REPUBLIKËS SË AUSTRISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ZNJ. RENATE KOBLER

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadoren e Austrisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Renate Kobler. Në këtë takim, Ambasadorja u njoftua me mandatin e Institucionit dhe me sfidat aktuale me të cilat ballafaqohet i njëjti.

Gjithashtu, u bë fjalë edhe për aktivitetet të cilat, në kuadër të Projektit Tuining, të financuar nga fondet para-aderuese të Bashkimit Evropian (IPA), i zbaton Zyra e Avokatit të Popullit në bashkëpunim me Bordin e Ombudsmanit të Austrisë dhe Ludvig Bocman – Instituti për të Drejtat e Njeriut.

Të dy bashkëbiseduesit ranë dakord se është me rëndësi të jashtëzakonshme thellimi i bashkëpunimit të mëtutjeshëm, duke e marrë parasysh rolin të cilin e ka Ombudsmani në mbrojtjen e të drejtave të qytetarëve.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 6
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise