Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

VIZITA NË SHF „KOLE NEDELLKOVSKI“ ME RASTIN E DITËS SË FËMIJËS 20-11-2015

20.11.2015, Shkup

VIZITA NË SHF „KOLE NEDELLKOVSKI“ ME RASTIN E DITËS SË FËMIJËS

Me rastin e shënimit të Ditës ndërkombëtare të fëmijës, 20 Nëntori, zëvendës i Avokatit të Popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa vizitoi Shkollën fillore ,,Kole Nedellkovski’’ në Shkup dhe bisedoi me nxënësit për njohuritë e tyre lidhur me liritë dhe të drejtat e njeriut
.
Theks i veçantë gjatë vizitës u vu mbi të drejtat e fëmijës, për atë se sa dhe si nxënësit janë të njoftuar me Konventën për të drejtat e fëmijës, dhe sa dhe si ata i njohin të drejtat e tyre.

Nxënësit në veçanti u interesuan për mënyrat dhe mundësitë për mbrojtjen e të drejtave të tyre. Zëvendës Avokati i Popullit Vaska Bajramovska Mustafa i njoftoi nxënësit me punën e zyrës së Avokatit të Popullit dhe me ingerencat e tij.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 3
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise