Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, ME AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË MBRETËRISË SË HOLANDËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. VAUTER PLOMP 16-11-2015

16.11.2015, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, ME AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË MBRETËRISË SË HOLANDËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. VAUTER PLOMP

Në kuadër të aktiviteteve të veta Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi vizitë me Ambasadorin e sapoemëruar të Mbretërisë së Holandës në Republikën e Maqedonisë, z. Vauter Plomp.

Në këtë takim, Ambasadori u njoftua me mandatin e Avokatit të Popullit, si dhe me sfidat aktuale me të cilat ballafaqohet Institucioni në fushën e mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut, veçanërisht me mungesën e kapaciteteve kadrovike dhe financave.

Ambasadori, z. Plomp, e potencoi rëndësinë e Institucionit Avokat i Popullit në shoqëri, si dhe nevojën e fuqizimit të mëtutjeshëm të kapaciteteve të tij.

Dy bashkëbiseduesit ranë dakord se mbrojtja e të drejtave të njeriut, veçanërisht në kohë të sfidave me të cilat ballafaqohet sot Evropa, është shumë e rëndësishme duke e marrë parasysh faktin se pikërisht Bashkimi Evropian bazohet mbi këto parime. Gjithashtu, ata e potencuan nevojën për thellimin e bashkëpunimit midis Ambasadës së Mbretërisë së Holandës dhe Avokatit të Popullit, me qëllim të mbrojtjes më cilësore të të drejtave të qytetarëve.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise