Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

DITA E TOLERANCËS U SHËNUA ME VIZITËN E REALIZUAR NË SHKOLLËN E MESME TË QYTETIT TË SHKUPIT “MARIJA KIRI SKLLODOVSKA” 15-11-2013

Shkup

DITA E TOLERANCËS U SHËNUA ME VIZITËN E REALIZUAR NË SHKOLLËN E MESME TË QYTETIT TË SHKUPIT “MARIJA KIRI SKLLODOVSKA”

Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa, në kuadër të shënimit të 16 Nëntorit – Ditës ndërkombëtare të tolerancës, e vizitoi Shkollën e Mesme të Qytetit të Shkupit “Marija Kiri Skllodovska”.

Në suaza të vizitës, znj. Bajramovska Mustafa mbajti ligjëratë për rëndësinë e tolerancës, si përfitim i rëndësishëm i një shoqërie demokratike. Gjatë bisedës me nxënësit e kësaj shkolle u konstatua se respektimi i dallimeve është promotori kryesor i tejkalimit të stereotipave dhe diskriminimit në një shoqëri multikulturore siç është shoqëria maqedonase.

“Sot, në prag të shënimit të Ditës ndërkombëtare të tolerancës, është mirë të dërgojmë një mesazh deri tek fëmijët dhe gjithë të tjerët në shoqëri se pranimi i dallimeve është i pashmangshëm për ne dhe se duhet të jetojmë së bashku pa dallim të përkatësisë.” – tha Bajramovska Mustafa.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise