Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

NXËNËS TË SHKOLLËS FILLORE “MIRÇE ACEV” E VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT 04-10-2013

04.10.2013, Shkup

NXËNËS TË SHKOLLËS FILLORE “MIRÇE ACEV” E VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT

Në kuadër të shënimit të Ditës së Fëmijëve, nxënës të Shkollës Fillore “Mirçe Acev” nga Shkupi e vizituan Zyrën e Avokatit të Popullit, me qëllim që të njihen me punën e Institucionit.

Me kompetencat e Avokatit të Popullit dhe me mënyrën e punës, nxënësit i njoftoi Zëvendësja e Avokatit të Popullit Vaska Bajramovska Mustafa, e cila njëkohësisht udhëheq me Seksionin për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve. Në këtë takim, fëmijët u informuan edhe me kornizën ligjore vendase me të cilën rregullohen të drejtat e fëmijëve, si dhe me dispozitat e Konventës për të Drejtat e Fëmijës.

Po ashtu, u bë fjalë edhe për bashkëpunimin e mëtutjeshëm të organizatës së fëmijëve të kësaj shkolle me Institucionin Avokat i Popullit, me qëllim të trajnimit të fëmijëve për të drejtat dhe obligimet e tyre në kuadër të normave pozitive.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise