Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

DITA NDËRKOMBËTARE E PERSONAVE TË MOSHUAR U SHËNUA ME VIZITËN E REALIZUAR NË SHTËPINË E PLEQVE “NËNË TEREZA” 01-10-2013

01.10.2013, Shkup

DITA NDËRKOMBËTARE E PERSONAVE TË MOSHUAR U SHËNUA ME VIZITËN E REALIZUAR NË SHTËPINË E PLEQVE “NËNË TEREZA”

Me rastin e 1 Tetorit, Ditës Ndërkombëtare të Personave të Moshuar, Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa, e vizitoi Shtëpinë e Pleqve “Nënë Tereza” në Shkup.

Kjo vizitë u shfrytëzua për njohjen e personave të vendosur në këtë Shtëpi me ingerencat e Institucionit Avokat i Popullit. Ata u njohën edhe me mënyrën e punës së Ombudsmanit dhe kompetencat e tij, si dhe me fushat në të cilat ai vepron dhe mënyrat se si mund t’i drejtohen qytetarët këtij institucioni në rast të cenimit eventual të të drejtave të tyre.   

Njëkohësisht, në këtë vizitë, Zëvendësja e Avokatit të Popullit përkujtoi edhe një herë se përvoja dhe puna e këtyre personave është e konsiderueshme për gjeneratat e ardhshme dhe se ata meritojnë që ditët e pleqërisë t’i jetojnë me respekt, në kushte adekuate dhe me dinjitet.
 

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 70
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise