Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

DITA NDËRKOMBËTARE PËR MBËSHTETJEN E VIKTIMA TË TORTURËS U SHËNUA ME EKSPOZITË NË TË CILËN MORI PJESË EDHE OMBUDSMANI, Z.IXHET MEMETI 26-06-2013

Shkup

DITA NDËRKOMBËTARE PËR MBËSHTETJEN E VIKTIMA TË TORTURËS U SHËNUA ME EKSPOZITË NË TË CILËN MORI PJESË EDHE OMBUDSMANI, Z.IXHET MEMETI

Në kuadër të shënimit të 26 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare për Mbështetjen e Viktimave të Torturës, Avokati i Popullit, z.Ixhet Memeti mori pjesë në hapjen e ekspozitës së pllakateve kushtuar të drejtave dhe lirive të njeriut, të cilët janë pjesë të koleksionit të Komisarit për të rejtat e Njeriut të Hungarisë.

“Kjo ngjarje jo e përditshme e cila, të drejtat e njeriut i ilustron përmes vizualitetit, pa koncept narrativ apo formal, e konfirmon rëndësinë e tyre si trashëgimi e jonë e përbashkët, e cila për shkak të vlerës së saj universale i tejkalon traditat kulturore.” – tha mes tjerash, në hapjen e ekspozitës z. Memeti.

Ekspozita u organizua nga Ambasada e Hungarisë dhe Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shkup, ndërsa në të, mori pjesë edhe Ambasadori i Hungarisë Sh.T. Jozef Bence, si dhe z. Martin Klaukcke, Udhëheqës i Seksionit për Punë Operative të Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shkup.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 2
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise