Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

PËRFUNDOI PROJEKTI PËR MBËSHTETJEN E AVOKATIT TË POPULLIT I FINANCUAR NGA AGJENCIA SUEDEZE PËR ZHVILLIM NDËRKOMBËTAR (SIDA) 30-11-2012

Shkup

PËRFUNDOI PROJEKTI PËR MBËSHTETJEN E AVOKATIT TË POPULLIT I FINANCUAR NGA AGJENCIA SUEDEZE PËR ZHVILLIM NDËRKOMBËTAR (SIDA)

Çka paraqet diskriminimi? Çfarë llojesh diskriminimi ekzistojnë? Cila është korniza ligjore për mbrojtje nga diskriminimi dhe cilat janë kompetencat e Avokatit të Popullit?

Këto ishin disa nga temat për të cilat u diskutua në tryezat e rrumbullakëta në të cilat krahas përfaqësuesve të Institucionit të Avokatit të Popullit – Seksionit për mbrojtje nga diskriminimi dhe përfaqësim të drejtë dhe adekuat morën pjesë edhe përfaqësues të Komisionit për Mbrojtje nga Diskriminimi, Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale, vetëqeverisjes lokale, si dhe institucione të tjera.

Tryezat e rrumbullakëta të cilat u organizuan në: Veles, Kumanovë, Shtip dhe Strugë ishin pjesë të Projektit të financuar nga Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA) me mbështetjen e Misionit të OSBE-së në Shkup, qëllimi i të cilave ishte përforcimi i kapaciteteve të ekipit të sapoformuar të Seksionit për mbrojte nga diskriminimi dhe përfaqësimi i drejtë dhe adekuat.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise