Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SH.T. AMBASADORIN AIVO ORAV, SHEF I DELEGACIONIT TË UNIONIT EUROPIAN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË 10-04-2012

Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SH.T. AMBASADORIN AIVO ORAV, SHEF I DELEGACIONIT TË UNIONIT EUROPIAN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti në suaza të aktiviteteve të tij ndërkombëtare  realizoi takim me SH.T. ambasadorin Aivo Orav, shef i Delegacionit të Unionit  Europian në Maqedoni. Gjatë takimit bashkëbiseduesit biseduan dhe këmbyen mendime lidhur me rëndësinë e institucionit të Avokatit të Popullit, si dhe për mënyrën e funksionimit të tij.

Theks i veçant iu vu fushave për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave dhe lirive të njeriut, si dhe funksionimit të ekipit për parandalimin e torturës dhe seksioneve për mosdiskriminim dhe ndjekje të principit të përfaqësimit adekuat dhe të drejtë dhe për të drejtat e fëmijëve dhe personave me nevoja të veçanta, të cilat në suaza të Zyrës së Avokatit të Popullit funksionojnë tashmë një vit.

Duke folur për gjendjet me të drejtat e njeriut në vend, shefi i Delegacionit të Unionit Europian, ambasadori Orav në veçanti e potencoi nevojën për mbështetje si nga institucionet e vendit ashtu edhe nga ato ndërkombëtare.
Dy bashkëbiseduesit ranë dakord për bashkëpunim të pandërprerë.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise