Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

DELEGACIONI I AVOKATIT TË POPULLIT TË MALIT TË ZI NË VIZITË PUNE TE AVOKATI I POPULLIT-MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL 10-04-2012

Shkup

DELEGACIONI I AVOKATIT TË POPULLIT TË MALIT TË ZI NË VIZITË PUNE TE AVOKATI I POPULLIT-MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL

Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti së bashku me ekipin e tij për parandalimin e torturës realizoi takim pune me Avokatin e Popullit të Republikës së Malit të Zi z. Shuçko Bakoviq dhe këshilltarët e tij. Takimi kishte për qëllim njoftimin e Delegacionit të Malit të Zi me funksionimin e Mekanizmit Parandalues Nacional të Republikës së Maqedonisë.

Mysafirëve të Malit të Zi ju prezantua në detaje mënyra e punës së mekanizmit parandalues maqedonas, ndërkaq u njoftuan edhe me metodologjinë për kryerjen e vizitave parandaluese, si dhe me aktivitetet që u ndërmorën nga ana e ekipit gjatë vitit të kaluar.

Vizita e punës u realizua në drejtim të këmbimit të praktikave dhe eksperiencave të mirfillta, ndërkaq me qëllim të përgatitjes së Avokatit të Popullit të Malit të Zi për marrjen e rolit të mekanizmit parandalues nacional.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise