Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

PROJEKT I RI PËR MBËSHTETJEN E INSTITUCIONIT AVOKAT I POPULLIT I FINANCUAR NGA AGJENCIA SUEDEZE PËR ZHVILLIM NDËRKOMBËTAR (SIDA) DHE MISIONI I OSBE-SË NË SHKUP 02-02-2012

Shkup

PROJEKT I RI PËR MBËSHTETJEN E INSTITUCIONIT AVOKAT I POPULLIT I FINANCUAR NGA AGJENCIA SUEDEZE PËR ZHVILLIM NDËRKOMBËTAR (SIDA) DHE MISIONI I OSBE-SË NË SHKUP

Forcimi i kapaciteteve të ekipit, i cili punon në Njësinë e re të formuar për mbrojtje nga diskriminimi dhe monitorimi i përfaqësimit të drejtë dhe adekuat, do të jetë në fokusin e Projektit të ri të cilin gjatë periudhës në vijim do ta zbatojë Institucioni i Avokatit të Popullit, ndërsa i njëjti do të financohet nga Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA) dhe Misioni i OSBE-së në Shkup.
Këtë e komunikoi Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti në konferencën për shtyp, në të cilën u nënshkrua dokumenti për bashkëpunim për këtë Projekt midis Ambasadorit të Mbretërisë së Suedisë, z. Lars Vahlund dhe Ambasadorit Ralf Bret, Shef i Misionit të OSBE-së në Shkup.
Që të dy ambasadorët e potencuan rëndësinë e mbështetjes së Institucionit Avokat i Popullit, duke e marrë parasysh rolin e tij të jashtëzakonshëm në shoqëri si mbrojtës i të drejtave dhe lirive të njeriut, dhe në veçanti kur bëhet fjalë për mbrojtjen e tyre nga diskriminimi.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 17
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise