Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

ZËVENDËS AVOKATJA E POPULLIT NDAU ÇMIME NË KUADËR TË FUSHATËS: “SË BASHKU PËR SHKOLLA PA DHUNË” 11-12-2011

Shkup

ZËVENDËS AVOKATJA E POPULLIT NDAU ÇMIME NË KUADËR TË FUSHATËS: “SË BASHKU PËR SHKOLLA PA DHUNË”

Zëvendës Avokatja e Popullit znj. Nevenka Krusharovska dhe Martin Stefanovski, këngëtar i Grupit “Nekst Tajm”, në kuadër të fushatës me titull: “Së bashku për shkolla pa dhunë”, e ndanë çmimin e parë dhe të dytë për fëmijët fitues të Konkursit për video njëminutëshe në kategorinë: “Liria për ta thënë atë se çka duhet bërë për të pasur shkolla pa dhunë”. Çmimi i parë iu nda Yllza Nesimit (Tetovë), ndërsa i dyti Maria Kekenovska (Shkup).

Gjatë ndarjes së çmimeve znj. Krusharovska e potencoi të drejtën e dëgjimit të zërit dhe mendimit të fëmijëve dhe obligimin e të rriturve për t’u kushtuar vëmendje mendimeve të fëmijëve, në veçanti për vendimet të cilat ndikojnë në jetën, zhvillimin dhe mbijetesën e tyre.

Organizator të kësaj fushate ishin: UNICEF-i dhe Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise