Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

“PËRMES AKTIVITETEVE QYTETARE DHE REFORMAVE NË MINISTRINË E PUNËVE TË BRENDSHME DERI NË SHOQËRI MË TË MIRË” 10-11-2011

Shkup

“PËRMES AKTIVITETEVE QYTETARE DHE REFORMAVE NË MINISTRINË E PUNËVE TË BRENDSHME DERI NË SHOQËRI MË TË MIRË”

Zëvendës Avokati i Popullit, z. Tripun Tanusheski, mori pjesë në debatin me titull: “Përmes aktiviteteve qytetare dhe reformave në Ministrinë e Punëve të Brendshme deri në shoqëri më të mirë”, të organizuar nga Lëvizja “Stop brutalitetit policor”.

Duke folur në këtë debat, ai potencoi se është me rëndësi dhe interes të veçantë fakti se tema ka të bëjë me një sferë tejet të rëndësishme, sferën e të drejtave dhe lirive të njeriut.
“Avokati i Popullit, për çdo rast të vrazhdë të cenimit të të drejtave të qytetarëve, që ndodh si rezultat i keqpërdorimit të autorizimeve policore, e shpreh publikisht qëndrimin e tij për nevojën e veprimit profesional dhe etik të policisë dhe për sanksionim përkatës.” – tha z. Tanusheski.

Fjalimi i Zëvendës Avokatit të Popullit, z. Tripun Tanusheski


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise