Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

AVOKATI I POPULLIT E SHËNOI JAVËN E FËMIJËVE DUKE PRITUR NXËNËS NË AMBIENTET E INSTITUCIONIT 07-10-2011

Shkup

AVOKATI I POPULLIT E SHËNOI JAVËN E FËMIJËVE DUKE PRITUR NXËNËS NË AMBIENTET E INSTITUCIONIT

Me rastin e shënimit të Javës së Fëmijëve, Institucioni Avokat i Popullit u vizitua nga një grup nxënësish të Shkollës Fillore “Mirçe Acev” nga Shkupi. Fëmijët u pranuan nga Zv/Avokatja e Popullit, znj. Nevenka Krusharovska dhe ekipi i saj profesional, i cili siguron mbrojtje të veçantë të të drejtave të fëmijëve.

Ata, shkurtimisht ua prezantuan nxënësve autorizimet, kompetencat dhe mënyrën e punës së Avokatit të Popullit, si dhe i njoftuan me të drejtat dhe obligimet e fëmijëve që rezultojnë nga Konventa për të Drejtat e Fëmijëve, por edhe me të drejtën dhe mundësinë për t’iu drejtuar Avokatit të Popullit në rast se vlerësojnë se janë shkelur të drejtat e tyre. Së këtejmi, fëmijët parashtruan më tepër pyetje në lidhje me mënyrën e punës së Avokatit të Popullit, si dhe vizituan disa nga zyrat e Institucionit.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise