Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME RAPORTUESIN E RI TË BASHKIMIT EVROPIAN PËR REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. RICHARD HOWIT 19-09-2011

Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME RAPORTUESIN E RI TË BASHKIMIT EVROPIAN PËR REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. RICHARD HOWIT

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti u takua me Raportuesin e ri tëBashkimit Evropian për Republikën e Maqedonisë, z. Richard Howit, në suaza tëvizitës së tij në vend.

Në takim u bisedua për rëndësinë dhe kompetencat e Avokatit të Popullit nëshoqëri, me theks të veçantë për rolin e tij në arritjen e barazisë,përkatësisht tejkalimin e dallimeve në të gjitha segmentet e jetës shoqërore.

Dy bashkëbiseduesit patën qëndrim të njëjtë në lidhje me atë se shoqërisë inevojitet administratë publike e cila do të karakterizohet me veprim profesionaldhe përgjegjësi, si dhe rezistencë ndaj influencave të ndryshme.

U diskutua edhe për procesin e implementimit të Marrëveshjes Kornizë tëOhrit, në veçanti për pjesën e përfitimeve fundamentale të cilat vetë qytetarëtdhe në përgjithësi shoqëria i ndjejnë nga miratimi i saj, gjithsesi edhe përrolin që ka Avokati i Popullit në këtë segment.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise