Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

KONFERENCA RAJONALE VJETORE E OMBUDSMANËVE PËR FËMIJË TË EVROPËS JUGLINDORE (CRONSEE), ME TEMË: “MBROJTJA E FËMIJËS NGA EKSPLOATIMI EKONOMIK” 06-09-2011

OHËR

KONFERENCA RAJONALE VJETORE E OMBUDSMANËVE PËR FËMIJË TË EVROPËS JUGLINDORE (CRONSEE), ME TEMË: “MBROJTJA E FËMIJËS NGA EKSPLOATIMI EKONOMIK”

Konferenca u organizua në bashkëpunim dhe mbështetje financiare të “Save the Children Norway”, Zyra Rajonale për Evropën Juglindore në Sarajeva, Bosnje e Hercegovinë.
Objektivi i Konferencës ishte analizimi i gjendjeve në lidhje me eksploatimin e fëmijëve në rajon, si dhe format dhe praktikat e mira për mbrojtjen e fëmijëve.
Në Konferencë morën pjesë ombudsmanët për fëmijë nga: Shqipëria, Kosova, Serbia, Vojvodina, Kroacia, Sllovenia, Bosnja e Hercegovina, Republika Serbe, Mali i Zi dhe vendi mikpritës, Maqedonia.
Konferencën e hapi Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti dhe pas tij pasuan fjalimet e: z. Herman Baskar-Këshilltar i Ambasadës së Norvegjisë, Ministrit të Punës dhe Politikës Sociale - z. Spiro Ristovski, Drejtorit të Zyrës Rajonale për Evropën Juglindore të “Save the Children” nga Sarajeva - z. Bjorn Hagen dhe profesorit Vlladimir Ortakovski - Kryetar i Këshillit Shtetëror për Kundërvajtje të të Miturve.
Si rezultat i diskutimeve të zhvilluara në këtë Konferencë,, ombudsmanët për fëmijë konceptuan Konkluzione dhe rekomandime në bazë të të cilëve do të orientohet gjatë trajtimit të kësaj problematike.

 


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise