Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI REALIZOI TAKIM ME AMBASADORIN E RI TË MBRETËRISË SË HOLANDËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ZNJ. MARRIET SCHUURMAN 01-09-2011

AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI REALIZOI TAKIM ME AMBASADORIN E RI TË MBRETËRISË SË HOLANDËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ZNJ. MARRIET SCHUURMAN

Në këtë takim, përveç që u bisedua për rolin dhe kompetencat e Institucionit Avokat i Popullit, njëherësh u bisedua edhe për aktivitetet projektuese të ardhshme, të cilat Institucioni do t’i realizojë me mbështetjen e Ambasadës së Mbretërisë së Holandës.

Në kuadër të projektit, përveç që është parashikuar vazhdimi i realizimit të shfaqjes teatrale “Të njëjtë në mënyrë të ndryshme”, gjithashtu parashikohet edhe përgatitja e shfaqjes në gjuhën shqipe dhe vazhdimi i realizimit të emisionit “Nuk je i vetëm”, si dhe përgatitja dhe botimi i broshurave dhe fletëpalosjeve të Avokatit të Popullit për mbrojtje nga diskriminimi. Me qëllim të informimit me punën e Ombudsmanit të Holandës, në planin e mbrojtjes nga diskriminimi, është edhe vizita studimore e këtij Institucioni nga ana e personelit të Avokatit të Popullit.   

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise