Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 23-01-2020

  RASTIN ME TË MITURIN Е LIDHUR PËR KREVATI TË CILIN E BËRI PUBLIK AVOKATI I...

  më shumë
 • 04-01-2020

  PËRKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 4 JANARIT – DITËS...

  më shumë
 • 10-12-2019

  KOMUNIKATË ME RASTIN E 10-DHJETORIT DITËS SË TË DREJTAVE TË NJERIUT

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK “JUSTINIANI I PARË” PRANË UNIVERSITETIT “SHËN CIRILI E METODI” – SHKUP E VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT 06-10-2015

01-02.10.2015, Shkup

STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK “JUSTINIANI I PARË” PRANË UNIVERSITETIT “SHËN CIRILI E METODI” – SHKUP E VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT

Më datë 01 dhe 02 tetor, studentët e Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë”, pranë Universitetit “Shën Cirili e Metodi” – Shkup e vizituan zyrën e Avokatit të Popullit. Në këtë takim, me studentët zhvilloi bisedë Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa, e cila i njoftoi me punën, kompetencën dhe rolin e Avokatit të Popullit si institucion i cili mbron të drejtat dhe liritë e njeriut.

Gjatë bisedës me studentët, vëmendje të veçantë Zëvendësja u kushtoi shembujve dhe rasteve konkret sipas parashtresave të parashtruara, për të cilët ka vepruar Avokati i Popullit, si dhe për procedurat e hapura me iniciativë të tij për cenimin e të drejtave të fëmijëve, më konkretisht për mbrojtjen e fëmijëve në rrugë, cenimin e të drejtave nga marrëdhënia e punës, si dhe me studentët foli edhe për dukurinë e fenomenit të diskriminimit dhe mekanizmat mbrojtës.   


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

shkurt 2020
H M M E P S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Jan
Mar

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise