Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • 20-06-2019

  20. QERSHORI DITA NDËRKOMBËTARE E REFUGJATËVE

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIPër Avokatin e Popullit

Në përgjithësi për Avokatin e Popullit

Avokatin e Popullit e zgjedh dhe e shkarkon Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Avokati i Popullit zgjidhet në mandat prej tetë vjetësh, me të drejtë rizgjedhje...
më tepërAktivitetet

 • 08-08-2019

  TAKIM I ZËVENDËS AVOKATIT TË POPULLIT...

  Zëvendës avokati i popullit Vaska Bajramovska-Mustafa, së bashku me anëtarët e ekipit monitorues për...

  më shumë
 • 26-07-2019

  ZËVENDËS-AVOKATI I POPULLIT ZNJ.VASKA...

  Zëvendës-avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa mori pjesë në Debat publik në Kuvendin e...

  më shumë
 • 24-07-2019

  TAKIM I ZËVENDËSES SË AVOKATIT TË...

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit Vaska Bajramovska Mustafa, bashkë me anëtarët e ekipit për...

  më shumë

Aktivitetet

 • 25-04-2019

  TAKIM PUNE I GRUPIT TË PUNËS PËR AZIL...

  Përfaqësuesi i zyrës së Avokatit të Popullit – Mekanizmi Parandalues Nacional, më datë 25-26 prill...

  më shumë
 • 03-04-2019

  PJESËMARRJE E PËRFAQËSUESVE TË AVOKATIT...

  Përfaqësues të Avokatit të popullit, të kryesuar nga zëvendës avokati i popullit Vaska Bajramovska –...

  më shumë
 • 22-03-2019

  FORUMI RAJONAL PËR SUNDIMIN E TË DREJTËS

  Zëvendës avokati i popullit znj. Vaska Бajramovska-Mustafa dhe këshilltari shtetëror Vjollca Rushaj,...

  më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

shtator 2019
H M M E P S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Gsh
Tet

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 8
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise