Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 13-10-2017

  KOMUNIKATË PËR ZGJEDHJET LOKALE TË VITIT 2017

  më shumë
 • 06-09-2017

  NË PRES-KONFERENCË U PREZANTUA HULUMTIMI I VEÇANTË PËR “GJENDJEN ME DEPONIIMIN E...

  më shumë
 • 04-09-2017

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E FILLIMIT TË VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIRaporte të veçanta


Mosdiskriminimi dhe përfaqësimi i drejtë dhe adekuat

Burgje

Shëndetësi

 • INFORMATË PAS HULUMTIMIT TË REALIZUAR PËR TË DREJTAT E QYTETARËVE NË FUSHËN E MBROJTJES SHËNDETËSORE DHE SIGURIMIT SHËNDETËSOR NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, PËR PERIUDHËN KOHORE JANAR-QERSHOR 2014; (SHKURT, 2015)
 • RAPORT PËR GJENDJET E PËRGJITHSHME TË SPITALEVE PSIKIATRIKE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË DHE ENTIN SPECIAL DEMIR KAPI; (Qershor, 2011)
 • RAPORT NGA MONITORIMI I GJENDJES NË LIDHJE ME TË DREJTAT E PERSONAVE VARËS NGA DROGAT, NË PËRPUTHJE ME PROGRAMIN E PUNËS SË AVOKATIT TË POPULLIT PËR VITIN 2007; (Nëntor, 2007)
 • RAPORT NGA INSPEKTIMI I KRYER NË QENDRËN E KLINIKËS SË NEFROLOGJISË "DR. DIMITAR HRISOHO" – SHKUP, REPARTIN PËR KIMIODIALIZË – ÇAIR, NË KUADËR TË QENDRËS SË KLINIKAVE, QENDRËN PËR KIMIODIALIZË "ZHELEZARË" – SHKUP DHE INSTITUTIN PËR RADIOLOGJI DHE ONKOLOGJI – SHKUP; (Prill, 2007)
 • RAPORT NGA INSPEKTIMI I KRYER NË ORGANIZATËN PUBLIKE SHËNDETËSORE - SPITALI PSIKIATRIK "SKOPJE" NË SHKUP, PAVIJONIN PËR MBROJTJEN DHE PËRPARIMIN JASHTËSPITALOR TË SËMUNDJEVE MENDORE "PROLET" NË SHKUP DHE SPITALIN PSIKIATRIK "DEMIR HISAR" NË DEMIR HISAR; (Tetor, 2006)
 • RAPORT I VEÇANTË  PËR BAZËN LIGJORE TË VENDOSJES DHE TRAJTIMIT TË PERSONAVE ME ÇRREGULLIME MENDORE NË SPITALET PSIKIATRIKE NË: DEMIR HISAR, NEGORC DHE SHKUP; (Prill, 2006)

Fëmijë


Fëmijë dhe persona me aftësi të kufizuar

Arsim

Sociale

Siqurim pensional dhe invalidor

Policia
Kërko

Kalendari i ngjarjeve

nëntor 2017
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Tet
Dhj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise