Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 17-04-2018

  REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME RASTET E SHPESHTUARA TË DHUNËS NËPËR...

  më shumë
 • 29-03-2018

  AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, NË PRES-KONFERENCË E PREZANTOI RAPORTIN PËR...

  më shumë
 • 16-02-2018

  REAGIMI I AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME RASTIN E ABUZIMIT SEKSUAL TË TË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIPër Avokatin e Popullit

Në përgjithësi për Avokatin e Popullit

Avokatin e Popullit e zgjedh dhe e shkarkon Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Avokati i Popullit zgjidhet në mandat prej tetë vjetësh, me të drejtë rizgjedhje...
më tepërAktivitetet

 • 01-06-2018

  U SHËNUA JUBILEU – 20 VJET NGA THEMELIMI...

  Me rastin e jubileut – 20 vjet nga themelimi i Institucionit Avokat i Popullit në Republikën e...

  më shumë
 • 21-05-2018

  NJOFTIM PËR EVENTIN ME RASTIN E 20...

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, me rastin e njëzetë vjetorit të themelimit të...

  më shumë
 • 25-04-2018

  VIZITË E STUDENTËVE TË FAKULTETIT PËR...

  Studentë të Fakultetit për siguri pranë Universitetit "Shën Klimenti i Ohrit" – Manastir, nën...

  më shumë

Aktivitetet

 • 01-06-2018

  PËRFUNDOI TAKIMI I DHJETË I ANËTARËVE TË...

  Me miratimin e të ashtuquajturës Deklarata nga Shkupi dhe zgjedhjen e anëtarëve të ri të trupave...

  më shumë
 • 30-05-2018

  NË SHKUP MBAHET TAKIMI I DHJETË I...

  Mbrëmë, në Shkup filloi Takimi i dhjetë e Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut (AOM), mikpritës...

  më shumë
 • 14-02-2018

  KONFERENCA RAJONALE KUSHTUAR LUFTËS...

  Përfaqësuesit e zyrës së Avokatit të Popullit morën pjesë në Takimin konsultativ rajonal të...

  më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2018
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise