Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2018

  KOMUNIKATË ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE PËR MBËSHTETJEN E VIKTIMAVE TË...

  më shumë
 • 14-06-2018

  KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHA PËLQIMIN PËR AKTET E PËRGJITHSHME TË...

  më shumë
 • 14-06-2018

  KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË I MIRATOI MASAT PËR ZBATIMIN E REKOMANDIMEVE...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIPër Avokatin e Popullit

Në përgjithësi për Avokatin e Popullit

Avokatin e Popullit e zgjedh dhe e shkarkon Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Avokati i Popullit zgjidhet në mandat prej tetë vjetësh, me të drejtë rizgjedhje...
më tepërAktivitetet

 • 26-06-2018

  U PREZANTUA RAPORTI I SHTATË VJETOR I...

  Në pres-konferencë zëvendës i Avokatit të popullit znj. Vaska Bajramovska-Mustafa prezantoi...

  më shumë
 • 01-06-2018

  U SHËNUA JUBILEU – 20 VJET NGA THEMELIMI...

  Me rastin e jubileut – 20 vjet nga themelimi i Institucionit Avokat i Popullit në Republikën e...

  më shumë
 • 21-05-2018

  NJOFTIM PËR EVENTIN ME RASTIN E 20...

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, me rastin e njëzetë vjetorit të themelimit të...

  më shumë

Aktivitetet

 • 20-06-2018

  PJESËMARRJE E AVOKATIT TË POPULLIT Z...

  Avokati i popullit, z.Ixhet Memeti morri pjesë në ngjarjen dy ditore, konferencën e ombudsmanëve, të...

  më shumë
 • 01-06-2018

  PËRFUNDOI TAKIMI I DHJETË I ANËTARËVE TË...

  Me miratimin e të ashtuquajturës Deklarata nga Shkupi dhe zgjedhjen e anëtarëve të ri të trupave...

  më shumë
 • 30-05-2018

  NË SHKUP MBAHET TAKIMI I DHJETË I...

  Mbrëmë, në Shkup filloi Takimi i dhjetë e Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut (AOM), mikpritës...

  më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

gusht 2018
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Kor
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 8
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise