Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 07-08-2020

  under construction

  më shumë
 • 28-07-2020

  under construction

  më shumë
 • 26-06-2020

  LINJË TELEFONIKE FALAS PËR DENONCIMIN E SHKELJES SË TË DREJTËS ZGJEDHORE

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIMPN: RAPORTE VJETORE

Raporte vjetore

             Raporti Vjetor i MPN për vitin 2011 (Maqedonisht, Anglisht dhe Shqip)

             Raporti Vjetor i MPN për vitin 2012 (Maqedonisht, Anglisht dhe Shqip)

             Raporti Vjetor i MPN për vitin 2013 (Maqedonisht, Anglisht dhe Shqip)

             Raporti Vjetor i MPN për vitin 2014 (Maqedonisht, Anglisht dhe Shqip)

             Raporti Vjetor i MPN për vitin 2015 (Shqip)

             Raporti Vjetor i MPN për vitin 2016 (Shqip)

             Raporti Vjetor i MPN për vitin 2017 (Shqip)

             Raporti Vjetor i MPN për vitin 2018 (Shqip)
Kërko

Kalendari i ngjarjeve

gusht 2020
H M M E P S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Krr
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise