Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIMPN: Raporte: Raporte të veçanta

Vitim 2018


  Raporte të veçanta
20.12.2018
HULUMTIM - Niveli i respektimit të drejtave të shtetasve të huaj, me fokus për personat e përfshirë nga kriza e refugjatëve të cilët vuajnë dënimin me burgim në ENP “Idrizovë”

Vitim 2017


  Raporte të veçanta
26.12.2017
RAPORT I POSAÇËM për gjendjet në Qendrën e pranimit për të huajt - Gazi Babë
26.12.201
 RAPORT I POSAÇËM për gjendjet në Qendrën e pranimit transitor - “Tabanoc”
22.12.2017
 RAPORT I POSAÇËM për gjendjet në Qendrën e pranimit transitor “Vinojug”-Gjevgjeli
28.07.2017
 RAPORT I VEÇANTË për vizitën në Qendrën e Pranimit të Azilkërkuesve
20.03.2017 
 RAPORT I POSAÇËM  për vizitën e entit Ndëshkues – Korrektues “Idrizovë” - Shkup

Vitim 2016


  Raporte të veçanta
03.10.2016RAPORT I VEÇANTË për vizitën për kontroll të Qendrës së Përkohshme Transitore “Vinojug” Gjevgjeli
28.09.2016
 RAPORT I VEÇANTË për vizitën për kontroll të Qendrës së Përkohshme Transitore “Tabanoc”
  26.09.2016Monitorimi i gjendjes psikologjike të personave të ndaluar në qendrat e përkohshme transitore në Republikën e Maqedonisë Shkup
 20.05.2016 RAPORT I VEÇANTË për gjendjen në  Qendrën e Përkohshme Transitore “Tabanoc”
16.05.2016RAPORT I VEÇANTË për gjendjen në  Qendrën e Përkohshme Transitore “Vinojug” Gjevgjeli
22.02.2016RAPORT I VEÇANTË për gjendjen në  Qendrën e Përkohshme Transitore “Tabanoc”


Vitim 2015


  Raporte të veçanta
 10.12.2015RAPORT I VEÇANTË për gjendjen në Qendrën e Përkohshme Transitore për Migrantë “Vinojug” dhe Qendrën e Përkohshme Transitore “Tabanoc”Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise