Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 13-09-2018

  KOMUNIKATË NË PRAG TËMBAJTJES SË REFERENDUMIT,

  më shumë
 • 03-09-2018

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E FILLIMIT TË VITIT SHKOLLOR

  më shumë
 • 26-06-2018

  KOMUNIKATË ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE PËR MBËSHTETJEN E VIKTIMAVE TË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORI



Konferenca për shtyp

2008

2007

 • 07.09.2007 - Kuti metalike për akses më të madh të Ombudsmanit deri te personat e dënuar
 • 26.06.2007 - Bashkëpunimi i Avokatit të Popullit, Misionit të OSBE-së në Maqedoni dhe Ambasadës së Suedisë
 • 07.03.2007 - Prezentimi i Raportit vjetor për vitin 2006

2006

 • 28.04.2006 - Artikulli i gazetës së përditshme “Vreme” në lidhje me paralelen etnikisht të pastër rome në SHF “Goce Dellçev” të Gostivarit
 • 02.03.2006 - Prezentimi i Raportit vjetor për vitin 2005

2005

 • 07.10.2005 - Informatë për vizitën e Ombudsmanit të Malit të Zi
 • 19.09.2005 - Kritikë për mosbashkpunimin e Sektorit për punë të brendëshme pran MPB
 • 10.05.2005 - Vështrimi në punën e gjyqsisë
 • 25.04.2005 - Prezentimi i Raportit vjetor për vitin 2004



Kërko

Kalendari i ngjarjeve

nëntor 2018
H M M E P S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Tet
Dhj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog





Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise