Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 17-04-2018

  REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME RASTET E SHPESHTUARA TË DHUNËS NËPËR...

  më shumë
 • 29-03-2018

  AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, NË PRES-KONFERENCË E PREZANTOI RAPORTIN PËR...

  më shumë
 • 16-02-2018

  REAGIMI I AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME RASTIN E ABUZIMIT SEKSUAL TË TË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIBroshura

 • RAPORT NGA HULUMTIMI I REALIZUAR PËR DUKURINË E ABUZIMIT SEKSUAL DHE EKSPLOATIMIT SEKSUAL TË FËMIJËVE (shtator, 2012) në gjuhën maqedoneshqipe, angleze.
 • NË MBROJTJE NGA DISKRIMINIMI - nocionet kryesore me tekstet ligjore
  (qershar, 2012) në gjuhën maqedone, shqipe, angleze.
 • AVOKATI I POPULLIT REPUBLIKA E MAQEDONISË DHE MJEDISI JETËSOR 
  (janar, 2012) në gjuhën maqedone, shqipe.
 • PËRMBLEDHJE E RREGULLAVE - AVOKATI I POPULLIT
  (janar, 2012)  në gjuhën maqedone, shqipe, angleze.
 • MBROJTJA E FËMIJËVE NGA EKSPLOATIMI EKONOMIK - Përmbledhje nga prezantimi në Konferencën Vjetore të Rrjetit të Ombudsmanëve për Fëmijë në Evropën Juglindore (CRONSEE), Ohër, (shtator, 2011) maqedoneshqipe, angleze.
 • NE PËRKRAHJE TË TË DREJTAVE TË PERSONAV TË GJYKUAR
  (qershar, 2007) në gjuhën maqedone, shqipe dhe rome;
 • AVOKATI I POPULLIT
  (shtator, 2003) në gjuhën maqedone, shqipe, angleze, turke, rome dhe vllehe;
 • MËSONI TË DREJTAT QË JU TAKOJNË
  (dhjetor, 1999) në gjuhën maqedone, angleze ;
 • ROLI I INSTITUCIONIT AVOKAT I POPULLIT NË MBROJTJEN E LIRIVE DHE TË DREJTAVE TË FËMIJËVE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË
  (dhjetor, 1999) në gjuhën maqedone;
 • INSTITUCIONI I RI I MBROJTJES SË LIRIVE DHE TË DREJTAVE TË NJERIUT NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË
  (gusht, 1998) në gjuhën maqedone, shqipe;
 • THEMELIMI I INSTITUCIONIT AVOKATI I POPULLIT NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË
  (gusht, 1998) në gjuhën maqedone, shqipe;Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2018
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise