Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 02-04-2019

  ANKETË: “ÇKA MENDOJNË QYTETARËT PËR AVOKATIN E POPULLIT”

  më shumë
 • 01-04-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË PRAG TË ZGJEDHJEVE PRESIDENCIALE DHE...

  më shumë
 • 01-04-2019

  LINJË TELEFONIKE FALAS PËR DENONCIMIN E SHKELJES SË TË DREJTËS ZGJEDHORE

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIPër Avokatin e Popullit

Në përgjithësi për Avokatin e Popullit

Avokatin e Popullit e zgjedh dhe e shkarkon Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Avokati i Popullit zgjidhet në mandat prej tetë vjetësh, me të drejtë rizgjedhje...
më tepërAktivitetet

 • 15-05-2019

  NËNSHKRUHET MEMORANDUMI PËR BASHKËPUNIM...

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti dhe kryetari i Shoqatës së Gazetarëve, z. Mlladen Çadikovski...

  më shumë
 • 23-04-2019

  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z...

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësuesen e re të Zyrës së UNHCR në...

  më shumë
 • 22-04-2019

  TAKIM PUNE ME TEMË: “RASTE TË TRAFIKIMIT...

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa dhe përfaqësuesit e Avokatit të...

  më shumë

Aktivitetet

 • 25-04-2019

  TAKIM PUNE I GRUPIT TË PUNËS PËR AZIL...

  Përfaqësuesi i zyrës së Avokatit të Popullit – Mekanizmi Parandalues Nacional, më datë 25-26 prill...

  më shumë
 • 03-04-2019

  PJESËMARRJE E PËRFAQËSUESVE TË AVOKATIT...

  Përfaqësues të Avokatit të popullit, të kryesuar nga zëvendës avokati i popullit Vaska Bajramovska –...

  më shumë
 • 22-03-2019

  FORUMI RAJONAL PËR SUNDIMIN E TË DREJTËS

  Zëvendës avokati i popullit znj. Vaska Бajramovska-Mustafa dhe këshilltari shtetëror Vjollca Rushaj,...

  më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise