Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 17-04-2018

  REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME RASTET E SHPESHTUARA TË DHUNËS NËPËR...

  më shumë
 • 29-03-2018

  AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, NË PRES-KONFERENCË E PREZANTOI RAPORTIN PËR...

  më shumë
 • 16-02-2018

  REAGIMI I AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME RASTIN E ABUZIMIT SEKSUAL TË TË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORILajme dhe Ngjarje

21-12-2016

21.12.2016, Shkup

DEKLARATË E ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT PËR SITUATËN NË ALEPO

Asociacioni i Ombudsmanëve të Mesdheut (AOM) e shpreh shqetësimin e tij të thellë për situatën e rëndë në të cilën jetojnë mijëra civilë, përfshirë fëmijë, gra dhe të plagosur.

Lajmet e fundit nga rajoni raportojnë se civilët janë viktima të veprave kriminale si: kidnapimi, shkatërrimi i pronës personale, tortura dhe ekzekutimi. Sipas Zyrës së Komisionerit të Lartë për të Drejtat e Njeriut të Kombeve të Bashkuara, gjatë 24 orëve të fundit, më së paku 82 civilë, përfshirë gra dhe fëmijë, janë ekzekutuar, ndërsa trupat e tjerë ndërkombëtarë situatën në Alepo e konsiderojnë si një nga masakrat më të mëdha kundër popullatës civile pas Luftës së Dytë Botërore.

AOM u bën thirrje të gjitha palëve të prekura t’i respektojnë të drejtat e njeriut dhe të drejtën humanitare ndërkombëtare në situata të konfliktit të armatosur.

Në përputhje me të drejtat e njeriut të njohura ndërkombëtarisht dhe nevojën e mbrojtjes së të njëjtave, AOM u bën thirrje organizatave ndërkombëtare të punojnë bashkë me qëllim t’i jepet fund kësaj tragjedie.

Asociacioni i Ombudsmanëve të Mesdheut (AOM)


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2018
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise