Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 17-04-2018

  REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME RASTET E SHPESHTUARA TË DHUNËS NËPËR...

  më shumë
 • 29-03-2018

  AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, NË PRES-KONFERENCË E PREZANTOI RAPORTIN PËR...

  më shumë
 • 16-02-2018

  REAGIMI I AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME RASTIN E ABUZIMIT SEKSUAL TË TË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIPër Avokatin e Popullit

Në përgjithësi për Avokatin e Popullit

Avokatin e Popullit e zgjedh dhe e shkarkon Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Avokati i Popullit zgjidhet në mandat prej tetë vjetësh, me të drejtë rizgjedhje...
më tepërAktivitetet

 • 21-05-2018

  NJOFTIM PËR EVENTIN ME RASTIN E 20...

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, me rastin e njëzetë vjetorit të themelimit të...

  më shumë
 • 25-04-2018

  VIZITË E STUDENTËVE TË FAKULTETIT PËR...

  Studentë të Fakultetit për siguri pranë Universitetit "Shën Klimenti i Ohrit" – Manastir, nën...

  më shumë
 • 27-03-2018

  AVOKATI I POPULLIT IXHET MEMETI REALIZOI...

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me kryetaren e Konferencës së organizatave...

  më shumë

Aktivitetet

 • 14-02-2018

  KONFERENCA RAJONALE KUSHTUAR LUFTËS...

  Përfaqësuesit e zyrës së Avokatit të Popullit morën pjesë në Takimin konsultativ rajonal të...

  më shumë
 • 29-01-2018

  AVOKATI I POPULLIT Z.IXHET MEMETI...

  Avokati i popullit z. Ixhet Memeti realizoi taklim me komisarin për të drejtat e njeriut të...

  më shumë
 • 13-12-2017

  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI...

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, në cilësinë e mbikëqyrësit të Këshillit Administrativ të...

  më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2018
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise