Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • 20-06-2019

  20. QERSHORI DITA NDËRKOMBËTARE E REFUGJATËVE

  më shumë
 • 07-06-2019

  AVOKATI I POPULLIT-MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL (MPN) NË QERSHOR DO TË JETË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIPër Avokatin e Popullit

Në përgjithësi për Avokatin e Popullit

Avokatin e Popullit e zgjedh dhe e shkarkon Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Avokati i Popullit zgjidhet në mandat prej tetë vjetësh, me të drejtë rizgjedhje...
më tepërAktivitetet

 • 11-06-2019

  TAKIM DY-DITOR I RRJETIT TË MEKANIZMAVE...

  „Në vitin 2013 kur formuam këtë rrjet, ne Mekanizmat parandalues nacional nga Maqedonia, Shqipëria,...

  më shumë
 • 07-06-2019

  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z...

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësuesit e Qendrës Zvicerane për Menaxhim...

  më shumë
 • 29-05-2019

  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z...

  Avokati i popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësues të Аsamblesë Parlamentare të...

  më shumë

Aktivitetet

 • 25-04-2019

  TAKIM PUNE I GRUPIT TË PUNËS PËR AZIL...

  Përfaqësuesi i zyrës së Avokatit të Popullit – Mekanizmi Parandalues Nacional, më datë 25-26 prill...

  më shumë
 • 03-04-2019

  PJESËMARRJE E PËRFAQËSUESVE TË AVOKATIT...

  Përfaqësues të Avokatit të popullit, të kryesuar nga zëvendës avokati i popullit Vaska Bajramovska –...

  më shumë
 • 22-03-2019

  FORUMI RAJONAL PËR SUNDIMIN E TË DREJTËS

  Zëvendës avokati i popullit znj. Vaska Бajramovska-Mustafa dhe këshilltari shtetëror Vjollca Rushaj,...

  më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 10
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise