Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 02-04-2019

  ANKETË: “ÇKA MENDOJNË QYTETARËT PËR AVOKATIN E POPULLIT”

  më shumë
 • 01-04-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË PRAG TË ZGJEDHJEVE PRESIDENCIALE DHE...

  më shumë
 • 01-04-2019

  LINJË TELEFONIKE FALAS PËR DENONCIMIN E SHKELJES SË TË DREJTËS ZGJEDHORE

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

SEMINAR NË TEMË “MBROJTJA NGA DISKRIMINIMI DHE BARAZIA GJINORE” 30-11-2018

30.11.2018, Bruksel, Mbretëria e Belgjikës

SEMINAR NË TEMË “MBROJTJA NGA DISKRIMINIMI DHE BARAZIA GJINORE”

Në organizim të Bashkimit Evropian , më datë 30 nëntor në Bruksel, Mbretëria e Belgjikës, u mbajt seminari me temë: “Mbrojtja nga diskriminimi dhe barazia gjinore”, në të cilin morën pjesë përfaqësues nga vendet-anëtare të Bashkimit Evropian dhe vendet kandidate për anëtarësim në Union, si dhe vendet e ish-Bashkimit Sovjetik.

Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë mori pjesë me përfaqësuesin i cili punon në fushën e mbrojtjes nga diskriminimi dhe përfaqësimit të drejtë dhe adekuat.

Programi i seminarit njëditor u zhvillua në drejtim të përcaktimit të mos-konsekuencave juridike (GAPS) në kornizën ekzistuese ligjore, e cila e mbulon segmentin e mbrojtjes nga diskriminimi dhe barazisë gjinore, si dhe në dhënien e propozimeve për tejkalimin e tyre.

Në fund të seminarit u konstatua se Komisioni Evropian do të hartoj Raport përkatës nga seminari i ardhshëm, i cili do t’u dërgohet të gjitha organeve relevante të cilët veprojnë në fushën e mbrojtjes nga diskriminimi dhe barazisë gjinore.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise