Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2018

  KOMUNIKATË ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE PËR MBËSHTETJEN E VIKTIMAVE TË...

  më shumë
 • 14-06-2018

  KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHA PËLQIMIN PËR AKTET E PËRGJITHSHME TË...

  më shumë
 • 14-06-2018

  KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË I MIRATOI MASAT PËR ZBATIMIN E REKOMANDIMEVE...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË ASAMBLENË E PËRGJITHSHME TË ENNHRI 29-11-2017

29-30.11.2017, Bruksel, Belgjikë

PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË ASAMBLENË E PËRGJITHSHME TË ENNHRI

Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti mori pjesë në seminarin e Asamblesë së Përgjithshme të Rrjetit Evropian të Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut, e cila u mbajt më datë 29 dhe 30 nëntor në Bruksel, Belgjikë.

Dita e parë e kësaj ngjarje dyditore iu përkushtua diskutimit lidhur me komunikimin të cilin Rrjeti për të Drejtat e Njeriut e ka në trupa të ndryshëm evropian, Komisioni Evropian, Agjencia e BE-së për të Drejta Fundamentale FRA, Asambleja Parlamentare etj.
 
Në ditën e dytë u mbajt Asambleja e Përgjithshme në të cilën u diskutua për progresin e arritur që nga fillimi i themelimi i Rrjetit e deri më sot, Raportin financiar për vitin 2017, ndërsa u miratua Plani Strategjik për tre vitet e ardhshëm, 2018-2021 dhe prioritetet tematike në të cilat, gjatë kësaj periudhe, do të punoj Rrjeti.

Në kuadër të Asamblesë u bë zgjedhja e anëtarit alternativ të Nënkomitetit për Akreditim pranë Aleancës Globale të Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut (GANHRI), si dhe u miratua dispozita për rritjen e anëtarësimit të vendeve anëtare të këtij Rrjeti, me qëllim të rritjes së efikasitetit dhe proaktivitetit të planit projektues.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

gusht 2018
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Kor
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 98
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise