Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 17-04-2018

  REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME RASTET E SHPESHTUARA TË DHUNËS NËPËR...

  më shumë
 • 29-03-2018

  AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, NË PRES-KONFERENCË E PREZANTOI RAPORTIN PËR...

  më shumë
 • 16-02-2018

  REAGIMI I AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME RASTIN E ABUZIMIT SEKSUAL TË TË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONFERENCËN RAJONALE ME TEMË: “MBROJTJA E TË DREJTAVE TË NJERIUT DHE FUQIZIMI I DEMOKRACISË” 11-05-2017

11-12.05.2017, Zagreb, Republika e Kroacisë

AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONFERENCËN RAJONALE ME TEMË: “MBROJTJA E TË DREJTAVE TË NJERIUT DHE FUQIZIMI I DEMOKRACISË”

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në Konferencën Rajonale me temë: “Mbrojtja e të drejtave të njeriut dhe fuqizimi i demokracisë në Evropë”, e cila u mbajt në Zagreb, me rastin e 25 vjetorit të miratimit të Ligjit për Avokatin e Popullit në Republikën e Maqedonisë.

Në Konferencë, në të cilën morën pjesë rreth 50 përfaqësues të institucioneve për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, mes tjerash, u diskutua edhe për temat aktuale siç janë mposhtja e terrorizmit dhe liria e shprehjes, si dhe u diskutua për krijimin e ambientit për jetë të përbashkët të komuniteteve të ndryshme, për respektimin e diversiteteve dhe procesit integrues.

Gjatë kohës së konferencës, Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti, u takua me Komesionerin për të Drejtat e Njeriut të Këshillit të Evropës z. Nils Muizhnieks. Në këtë takim Komesioneri u njoftua edhe me gjendjen me të drejtat e njeriut në Republikën e Maqedonisë, si dhe me sfidat me të cilat ballafaqohet Institucioni Avokati i Popullit.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

prill 2018
H M M E P S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Mar
Maj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise