Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 16-03-2017

  REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT PËR PËRPJEKJET E INVOLVIMIT TË FËMIJËVE NË...

  më shumë
 • 03-03-2017

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • 21-12-2016

  DEKLARATË E ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT PËR SITUATËN NË ALEPO

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË KONFERENCËN E NJËMBËDHJETË BOTËRORE TË INSTITUTIT NDËRKOMBËTAR TË OMBUDSMANIT ,,EVOLUCIONI I INSTITUCIONEVE TË OMBUDSMANIT’’ 13-11-2016

13-20.11.2016, Bangkok, Tajlandë

PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË KONFERENCËN E NJËMBËDHJETË BOTËRORE TË INSTITUTIT NDËRKOMBËTAR TË OMBUDSMANIT ,,EVOLUCIONI I INSTITUCIONEVE TË OMBUDSMANIT’’

Avokati i popullit z.Ixhet Memeti mori pjesë në Konferencën e 11-të ndërkombëtare të Institutit ndërkombëtar të ombudsmanit, e titulluar ,,Evolucioni i Institucioneve të ombudsmanit’’, e cila u mbajt në Bangkok, Tajlandë. Ngjarje të këtij lloji Instituti organizon çdo katër vjet, ndërkaq këtë vit fokusi i Konferencës ishte zhvillimi i Institucioneve të ombudsmanit  në mbarë botën dhe sfidat me të cilat përballen të njëjtat.

Konferenca ishte një forum në të cilin Institucionet e ombudsmanit nga mbarë bota në mënyrë figurative shpjeguan gjendjen lidhur me respektimin dhe realizimin e të drejtave të njeriut në vendet e tyre dhe rrethanat në të cilat institucionet për mbrojtjen e të drejtave të njeriut të këtij lloji funksionojnë.

Udhëheqësia e Institutit shfrytëzoi rastin, në mbledhje të veçanta i zgjodhën anëtarët e ardhshëm të Këshillit drejtues, si dhe kryetarin e ri të (INO). Për kryetar të ri u emërua z. Piter Tindall, Ombudsman i Republikës së Irlandës.

Konferenca e ardhshme e INO-së e këti lloji do të mbahet në vitin 2020 në Dablin, Republika e Irlandës.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

mars 2017
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Shk
Pri

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise