Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 17-04-2018

  REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME RASTET E SHPESHTUARA TË DHUNËS NËPËR...

  më shumë
 • 29-03-2018

  AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, NË PRES-KONFERENCË E PREZANTOI RAPORTIN PËR...

  më shumë
 • 16-02-2018

  REAGIMI I AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME RASTIN E ABUZIMIT SEKSUAL TË TË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

28-10-2016

28.10.2016, Paris, Republika e Francës

PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT NË TAKIMIN TRELATERAL ME MBROJTËSIN E TË DREJTAVE TË NJERIUT TË FRANCËS, Z. TUBON DHE KRYETARIN E ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT, Z. TOTOZANI

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti u takua me Mbrojtësin e të Drejtave të Njeriut të Francës, z. Tubon dhe Kryetarin e Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut (AOM), z. Totozani.

Në këtë takim u bisedua për aktivitetet rrjedhëse të Asociacionit në fushën e migracionit, problemet të cilat i kanë vendet-anëtare të këtij Asociacioni lidhur me këtë çështje, si dhe planet dhe aktivitetet e mundshme projektuese për veprimin e përbashkët në këtë drejtim, gjithnjë me qëllim të mbrojtjes së lirive dhe të drejtave të kësaj kategorie vulnerabile të personave.

Në takim ranë dakord për hapat e ardhshëm të zhvillimit të projekteve për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të migrantëve dhe refugjatëve, të cilët do të mbështeten nga Zyra e Komisarit të Lartë për Refugjatë të KB, UNHCR.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2018
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise