Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 30-03-2017

  PRES-KONFERENCA NË TË CILËN U PREZANTUA RAPORTI VJETOR PËR NIVELIN E SIGURIMIT...

  më shumë
 • 16-03-2017

  REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT PËR PËRPJEKJET E INVOLVIMIT TË FËMIJËVE NË...

  më shumë
 • 03-03-2017

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • PJESËMARRJE E PËRFAQËSUESIT TË AVOKATIT TË POPULLIT NË KONFERENCËN PËR PROMOVIMIN E RRJETIT TË MPN-SË NË EVROPË

  04-04-2017

  Përfaqësues i Avokatit të Popullit morri pjesë në konferencën me rastin e fillimit të projektit të ri të Këshillit të Evropës, që synon krijimin e rrjetit të Mekanizmave parandalues nacional (MPN-ve) në...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË SIMPOZIUMIN E KATËRT TË INSTITUCIONEVE TË OMBUDSMANËVE KUSHTUAR KRIZËS SË REFUGJATËVE

  02-03-2017

  „Kriza e refugjatëve, në përmasat e saj milionëshe, padyshim se është njëra nga sfidat më të mëdha humanitare me të cilat, në ditët e sotme, ballafaqohet bashkësia ndërkombëtare. Karakteri enorm i kësaj krize e...

  më shumë
 • ZËVENDËS AVOKATI I POPULLIT DR. JOVAN ANDONOVSKI MORI PJESË NË KONFERENCËN NË TË CILËN U DISKUTUA PËR GJENDJEN E FËMIJËVE-REFUGJATË TË PASHOQËRUAR

  08-12-2016

  Zëvendës Avokati i Popullit, Dr. Jovan Andonovski mori pjesë në Konferencën, e cila u mbajt më datë tetë dhe nëntë dhjetor në Stokholm dhe në të cilën u diskutua për promovimin e praktikave të mira në mbrojtjen...

  më shumë
 • PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË KONFERENCËN E NJËMBËDHJETË BOTËRORE TË INSTITUTIT NDËRKOMBËTAR TË OMBUDSMANIT ,,EVOLUCIONI I INSTITUCIONEVE TË OMBUDSMANIT’’

  13-11-2016

  Avokati i popullit z.Ixhet Memeti mori pjesë në Konferencën e 11-të ndërkombëtare të Institutit ndërkombëtar të ombudsmanit, e titulluar ,,Evolucioni i Institucioneve të ombudsmanit’’, e cila u mbajt në...

  më shumë
 • NË OHËR U MBAJT KONFERENCA RAJONALE ME TEMË: “QASJA NË TË DREJTËN E AZILIT DHE KTHIMI FORMAL/JOFORMAL I MIGRANTËVE/REFUGJATËVE”

  03-11-2016

  “Të drejtën e mbrojtjes ndërkombëtare të cilën e gëzojnë refugjatët/migrantët është obligim i autoriteteve, ndërsa ne si ombudsmanë duhet të përpiqemi ta plotësojmë për çdo rast individual.

  më shumë
 • PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT NË TAKIMIN TRELATERAL ME MBROJTËSIN E TË DREJTAVE TË NJERIUT TË FRANCËS, Z. TUBON DHE KRYETARIN E ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT, Z. TOTOZANI

  28-10-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti u takua me Mbrojtësin e të Drejtave të Njeriut të Francës, z. Tubon dhe Kryetarin e Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut (AOM), z. Totozani.

  më shumë
 • TAKIM VJETOR I ENNHRI

  27-10-2016

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa mori pjesë në Takimin Vjetor të Anëtarëve të Rrjetit Evropian të Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut (ENNHRI), i cili u mbajt në...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE ME TEMË “TË BARABARTË NË DIVERSITET” E CILA U MBAJT NË SARAJEVË, BOSNJË E HERCEGOVINË

  17-10-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në ngjarjen dyditore, në takimin rajonal të ombudsmanëve dhe trupave për barazi dhe Konferencën Ndërkombëtare, me titull: “Të barabartë në diversitet”, të cilën e...

  më shumë
 • ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLI ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA MORI PJESË NË KONGRESIN NDËRKOMBËTAR TË TË DREJTËS

  17-10-2016

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa, mori pjesë në Kongresin Ndërkombëtar të të Drejtës, i cili nga data 17 deri në datën 19 tetor u mbajt në Stamboll, Republika e Turqisë.

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, MORI PJESË NË TAKIMIN E PUNËS I CILI U ORGANIZUA NGA AKADEMIA E SHKENCËS TË BULLGARISË

  14-10-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në takimin e punës të cilin e organizoi Akademia e Shkencës të Bullgarisë, i cili u mbajt në datën 14 dhe 15 tetor në Sofje, Republika e Bullgarisë.

  më shumë
 • PËRFAQËSUES I ZYRËS SË AVOKATIT TË POPULLIT MORI PJESË NË VIZITËN STUDIMORE PËR MBROJTJE NGA DISKRIMINIMI

  11-10-2016

  Përfaqësues i zyrës së Avokatit të Popullit mori pjesë në Vizitën Studimore të organizuar në kuadër të Projektit: “Mbrojtja nga diskriminimi i LGBTI në nivel lokal”, e cila u mbështet nga Ambasada e Mbretërisë...

  më shumë
 • KONFERENCË NDËRKOMBËTARE KUSHTUAR MIGRANTËVE DHE REFUGJATËVE DHE SFIDAT PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË TYRE TË NJERIUT

  08-09-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti mori pjesë në konferencën ndërkombëtare në Tiranë, Republika e Shqipërisë kushtuar sfidave për të drejtat e njeriut të migrantëve dhe refugjatëve.

  më shumë
 • KONFERENCA NDËRKOMBËTARE PËR MBROJTJE JURIDIKE NGA DISKRIMINIMI NË EVROPËN JUGLINDORE

  28-06-2016

  Përfaqësues i Avokatit të Popullit mori pjesë në konferencën ndërkombëtare për mbrojtje juridike nga diskriminimi e cila nën patronazhin e Institucionit gjerman për bashkëpunim ndërkombëtar më datën 28 dhe 29...

  më shumë
 • KONFERENCA E RRJETIT EVROPIAN TË AVOKATIT TË POPULLIT

  13-06-2016

  Përfaqësues i Avokatit të Popullit mori pjesë në Konferencën e organizuar nga Rrjeti Evropian i Ombudsmanëve e cila këtë vit u mbajt në Bruksel, Belgjikë.

  më shumë
 • AUDITORIUMI MBI “BASHKËPUNIMIN E SHOQËRISË CIVILE ME AVOKATIN E POPULLIT DHE MARRËDHËNIET NDËRKUFITARE”

  06-06-2016

  Avokati i Popullit i Shqipërisë, në datë 06 qershor 2016 në Pogradec, Republika e Shqipërisë, organizoi një Auditorium mbi “Bashkëpunimin e shoqërisë civile me Avokatin e Popullit dhe marrëdhëniet...

  më shumë
 • PËRFAQËSUES I ZYRËS SË AVOKATIT TË POPULLIT MORI PJESË NË SEMINARIN E ORGANIZUAR NGA KOMISIONI EVROPIAN KUNDËR RACIZMIT DHE JOTOLERANCËS

  26-05-2016

  Përfaqësues i zyrës së Avokatit të Popullit mori pjesë në seminarin e organizuar nga Komisioni Evropian kundër Racizmit dhe Jotolerancës (EKRI) të Këshillit të Evropës, i cili në datë 26 dhe 27 maj u mbajt në...

  më shumë
 • PUNËTORI NDËRKOMBËTARE PËR SFIDAT DHE KËRCËNIMET BASHKËKOHORE NDAJ TË DREJTAVE TË NJERIUT

  26-04-2016

  Përfaqësues i Avokatit të Popullit mori pjesë në Punëtorinë ndërkombëtare për sfidat dhe kërcënimet bashkëkohore ndaj të drejtave të njeriut e cila, në organizim të Ombudsmanit të Katalonisë, u mbajt më datë 26...

  më shumë
 • ASAMBLEJA E PËRGJITHSHME E RRJETIT EVROPIAN TË INSTITUCIONEVE NACIONALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT

  21-03-2016

  Përfaqësues i Avokatit të Popullit mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Rrjetit Evropian të Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut e cila këtë vit u mbajt në Gjenevë, Zvicër.

  më shumë
 • KONFERENCA E 9-TË E ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT

  09-03-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në takimin e 9-të të Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut, me titull: “Ombudsmani – lojtar kryesor i qeverisjes së mirë” e që këtë vit, më datë 9 dhe 10 mars,...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

prill 2017
H M M E P S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Mar
Maj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise