Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I ZËVENDËS AVOKATIT TË POPULLIT ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA ME PËRFAËSUES TË SHOQATËS SË PRINDËRVE TË FËMIJËVE ME PARALIZË CEREBRALE 08-08-2019

Shkup

TAKIM I ZËVENDËS AVOKATIT TË POPULLIT ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA ME PËRFAËSUES TË SHOQATËS SË PRINDËRVE TË FËMIJËVE ME PARALIZË CEREBRALE

Zëvendës avokati i popullit Vaska Bajramovska-Mustafa, së bashku me anëtarët e ekipit monitorues për implementimin e Konventës për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara, realizuan takim me kryetarin dhe anëtarët e Shoqatës së prindërve të fëmijëve me paralizë cerebrale nga Shkupi.

Në takim, përfaqësuesit e Shoqatës u informuan për fillimin e punës së ekipit monitorues për implementimin e Konventës për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara, i cili do të punojë në kuadër të Seksionit për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me aftësi të kufizuara, si dhe për gadishmërinë për bashkëpunim në fushën e personave me paralizë cerebrale.

Zëvendësja e avokatit të popullit informoi përfaqësuesit e Shoqatës për mënyrën në të cilën Seksioni së bashku me ekipin monitorues të Konventës do të kryejë aktivitetet, dhe në këtë drejtim nevojën për pjesëmarrje aktive të Shoqatave si përfaqësues të personave me aftësi të kufizuara, si dhe të vet personave.

Në takim, zëvendësja e avokatit të popullit u informua në përgjithsi për pengesat gjatë qasjes pranë të drejtave të fëmijëve dhe personave me paralizë cerebrale, me ç’rast përfaqësuesit e Shoqatës shprehën kënaqësi për mundësinë e bashkëpunimit me Institucionin e avokatit të popullit, dhe në këtë kontekst kërkuan përfshirje dhe ndërhyrje  nga Qendra ditore për persona me paralizë cerebrale-Shkup.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 3
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise